Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стопове и още неща...на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    Фаровете се държат на 2 гайки-10 и един "чоп" който отзад има метална скоба (нещо на принципа на щипките на вратите, само че доста по-здраво, напъхва се права отверка и се раздалечава фара докато пусне), нататък ти е ясно...

Точно до там стигнах,до скобата,но ме достраша да напъна....Колега,как си си сложил тази "лупа" като на Фиатите върху крушката във фара?Смисал от каде я взе,то ясно как си го направил,като си го отворил ...
    CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

Ето как съм аз на светло и на тъмно. Вижда си се нормално.
      Светлоотразителите не съм ги барал, понеже не знаех след това дали ще отразяват светлината
      Attached Files
      156 TS
      ex. Spider TS

Comment

Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
        Ето как съм аз на светло и на тъмно. Вижда си се нормално.
        Светлоотразителите не съм ги барал, понеже не знаех след това дали ще отразяват светлината
        Жестока е Бяла перличка направо Колега,без надписите няма ли да те кефи повече...мойта като я взех беше без,и честно казано хем е по-изчистено,хем стои готино И аз моите светлоотразители не съм пипал
        CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          Може ли снимка на лентите как светят през деня, идеята е дали могат да се ползват като дневни светлини.
          Колега,лентите на светло ...
          Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от branny Покажи съобщение
            Жестока е Бяла перличка направо Колега,без надписите няма ли да те кефи повече...мойта като я взех беше без,и честно казано хем е по-изчистено,хем стои готино И аз моите светлоотразители не съм пипал
            Мерси за хубавите думи. Мислих да ги махна, ама по-добре да стоят. Да ги е яд като ги минавам с 1.6 разни рацери
            156 TS
            ex. Spider TS

Comment

Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
              Мерси за хубавите думи. Мислих да ги махна, ама по-добре да стоят. Да ги е яд като ги минавам с 1.6 разни рацери
              най-гот е, ако е някой вярващ си голф

Comment

Е гледам всички си показахте стоповете и аз да не остана по-назад...
                Attached Files
                Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Първоначално публикувано от branny Покажи съобщение
                  Колега,вчера развих болтовете да свалям фаровете да ги правя ГТА но ме достраша да напъвам щото бяха закрепени някаде а и трябваше да свалям бронята също.И времето не ми позволяваше да отделям мн време на тях,щото ето днес сняг и така са красиви,но знам какво имаш в предвид-ЩЕ СТАНЕ НЕПОВТОРИМО Може в някой слънчев ден да ги направя
                  Долната гайка на фара може да се развие и без да се сваля бронята. През частта от решетката, на която са монтирани халогените, може да се бръкне и да се стигне до нея. Малко е тясно, но пък сваляш само халогените, а не цялата броня. Имаше тема, в която беше описяно как се пави това.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

мерси,колега

Comment

Колега много добре си направил колата : )
                      Alfa 147 1.6 105hp
                      Gas Injection System

Comment

Първоначално публикувано от tdy Покажи съобщение
                        Колега много добре си направил колата : )
                        Мерси,колега

Comment

По темата за затъмняване на стопове ще споделя нещо, което видях! Предупреждавам, че звучи много селско, но резултата не е! Един приштел в Испания си сложи на стоповете ЧОРАПОГАЩНИК и въпреки, че звучи смешно и селско, изненадващо не е! Когато видях колата не забелязах, че е затъмнено със чорапогащник (може би защото не съм се загледал), но разбрах няколко месеца по-късно! Изглеждаше много добре, въпреки че не съм фен на такива проекти, но определено, не личеше как е направено! И готиото е, че по едно време му омръзна и просто сабу чорапите
                          147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
                            По темата за затъмняване на стопове ............Един приштел в Испания си сложи на стоповете ЧОРАПОГАЩНИК .....! Когато видях колата не забелязах, че е затъмнено със чорапогащник (може би защото не съм се загледал),......! Изглеждаше много добре, въпреки че не съм фен на такива проекти, но определено, не личеше как е направено! И готиото е, че по едно време му омръзна и просто сабу чорапите
                            Мисля,че с боксерки ще е направо уникална.....

Взехте да се еб.вате на човека с темата.Той се кефи на колата си и на труда си /браво! / ,а някой или ще го оплюе/като ОЕМ / или ще пише простотии/за чорапогащника/
                            То затова вече никой нищо не споделя във форума.....
                            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                              Мисля,че с боксерки ще е направо уникална.....

Взехте да се еб.вате на човека с темата.Той се кефи на колата си и на труда си /браво! / ,а някой или ще го оплюе/като ОЕМ / или ще пише простотии/за чорапогащника/
                              То затова вече никой нищо не споделя във форума.....
                              Абе брато, чети бе, кой се бъзика с момчето, споделям какво съм виждал и как е изглеждало!? Писал съм, че звучи СМЕШНО, но не изглежда така! Еми от такива като тебе верно никой няма да споделя.........
                              147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

колеги някой може ли да се оправя с фотошоп ? молбата ми е ако някой разбира как се затъмняват стопове на фотошоп да ми помогне , защото искам да видя как ще стои на моята затъмнени стопове . мерси предварително
                                sigpic
                                Alfa Romeo 1.8 T.S. 144hp

Comment

Working...
                                X